Κάταγμα Lisfranc

Μαρία Κ. Σεπ 2022
Diagram of intraoperative picture of a right foot with a midfoot dislocation

Σε μια ατυχή στιγμή της ζωής μου, σε κάποια αγαπημένη μου όμως αθλητική προπόνηση είχα την πίκρα να υποστώ ένα συντριπτικό κάταγμα με μετατόπιση των οστών (μικροοστών πλέον,θρυψαλίστηκαν) στο αριστερό άκρο του ποδιού μου.
Είχα όμως την τύχη να με αναλάβει ως χειρούργος, θεράπων Ιατρός ο κ.Συμεωνίδης (τον ευγνωμονώ και τον μνημονεύω πάντα). Ο κ. Συμεωνίδης ήταν ο μόνος ανάμεσα σε 4 χειρουργούς ιατρούς που είχα απευθυνθεί να μου δώσει την βεβαίωση, ότι μετά το χειρουργείο, με συνδυασμό επίσης μιας άριστης φυσικοθεραπευτικής υποστήριξης, θα είχα μια επιτυχημένη αποκατάσταση. Να περπατάω κανονικά και όχι μόνο αλλά να συνεχίζω να παίρνω μέρος σε αγαπημένες μου αθλητικές δραστηριότητες, όπως και έγινε 100%.
Κάτι που οι προηγούμενοι μου είχαν προδικάσει ότι, ποτέ ξανά!
Ένας τους μου είχε πει: Μη γελιόμαστε κυρία Κ. αλλά δεν πρόκειται ποτέ να περπατήσετε όπως περπατούσατε, αυτό να το ξεχάσετε! Η δήλωση του αυτή, μου πήρε τη Γη, κάτω από τα πόδια μου.
Ευλογημένος να ναι ο Άνθρωπος και σεβαστός γιατρός μου κ. Συμεωνίδης Παναγιώτης που με τα λόγια του τότε και το αποτέλεσμα του έργου του μετά μου την ξαναδώρισε!
Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!