Αρθρίτιδα

Σοφία Σ. Απρ 2021
Οστεοαρθρίτιδα δεξιάς ποδοκνημικής. Διάγραμμα σκελετού σε μπλε φόντο

Πιστεύω ότι ο κ.Συμεωνίδης είναι ένας καταπληκτικός γιατρός με ευγένεια και ήθος και πάνω από όλα Άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ασθενείς του και ευγνωμονώ κάθε μέρα το θεό που τον έφερε στο δρόμο μου!
Σε ένα ατύχημα πριν 8 χρόνια, έπαθα συντριπτικό κάταγμα ποδοκνημικής και περόνης στο αριστερό μου πόδι.
Μετά από μια σειρά αποτυχημένων επεμβάσεων στο νοσοκομείο που είχα εισαχθεί, κατέληξα 3 χρόνια μετά με ψευδάρθρωση στη περόνη, κατεστραμμένο χόνδρο στον αστράγαλο, έντονη δυσκαμψία, ατροφία, πρήξιμο και το κάθε βήμα να είναι επώδυνο!
Και εκεί συνεχίζεται ο γολγοθάς μου από γιατρό σε γιατρό όπου μου πρότειναν ενέσεις ή αρθρόδεση (μέθοδος όπου το πόδι ακινητοποιείται χειρουργικά στις 90μοίρες) και μου έλεγαν ότι στα 29α μου χρόνια δεν θα έχω ποτέ ξανά φυσιολογικό βάδισμα.
Είχα όμως την τύχη να μου προτείνουν και να με αναλάβει ο κ.Συμεωνίδης.
Από τη πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση με τις γνώσεις και τον τρόπο του που μου έμπνεε εμπιστοσύνη και που μου εξηγούσε αναλυτικά το κάθε βήμα των χειρουργικών προτάσεων και της μετεγχειρητικής αποκατάστασης. Τελικά ακολουθήσαμε μια δύσκολη χειρουργική μέθοδο που θα γλίτωνα την αρθρόδεση και θα μου εξασφάλιζε σημαντική ποιότητα ζωής.
Ύστερα από πολύωρο επιτυχημένο χειρουργείο και πολύμηνη αποκατάσταση κατά την διάρκεια των οποίων ο γιατρός ήταν μαζί μου καθοδηγώντας με στο κάθε βήμα και σε συστηματική επικοινωνία με το φυσικοθεραπευτή μου, πλέον μπορώ ακόμα και να τρέξω και επίσης έχω μια καθημερινότητα χωρίς πόνο και φυσιολογικό βάδισμα, κάτι που είχα πάψει να ονειρεύομαι. Τα τελευταία 3 χρόνια ξανάρχισα πεζοπορία και ποιος θα το πίστευε κρητικούς χορούς.
Σε κάθε κορυφή που κατακτώ ευγνωμονώ τον κ.Συμεωνίδη για τη ζωή που μου έδωσε πίσω.
Νιώθω ευγνώμων στο γιατρό που απέκτησα πάλι την ποιότητα ζωής μου και τον ευχαριστώ κάθε μέρα μέσα από τη καρδιά μου!!!