Παγκόσμιο συνέδριο Foot & Ankle, Global Webinar, 24-26 Απριλίου

Παγκόσμιο συνέδριο Foot & Ankle, Global Webinar, 24-26 Απριλίου

25/04/2020 26/04/2020

H φιλανθρωπική οργάνωση Steps2Walk οργανώνει στις 25 & 26 Απριλίου ένα μοναδικό webinar congress με πρόεδρο τον διεθνούς φήμης Mark Myerson και κορυφαίους ομιλητές από όλο το φάσμα της χειρουργικής της ποδοκνημικής και άκρου ποδός. Στο συνέδριο θα συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής και ο κύριος Συμεωνίδης. Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ώρα 16:30 και θα έχει θέμα "Peroneal tendoscopy. A tool or a toy?" Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 136 διαλέξεις και 100 ομιλητές από όλο τον κόσμο.

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας, η οργάνωση μιας τέτοιας εκπαιδευτικής εκδήλωσης δίνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον της παγκόσμιας ορθοπαιδικής κοινότητας. Όλοι οι ομιλητές συμμετέχουν αφιλοκερδώς, με μοναδικό στόχο να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρία.

View full calendar

Author Info

Παναγιώτης Συμεωνίδης

Ο Dr Παναγιώτης Συμεωνίδης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός εξειδικευμένος στις κακώσεις και τις παθήσεις του ποδιού. Έχει εκπαιδευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ΗΠΑ, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία). Είναι μέλος του American Orthopaedic Foot & Ankle Society, του International Association of Dance Medicine and Science, της AO Trauma και του International Foot and Ankle Biomechanics Community. Χειρουργεί σε ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης και ασχολείται ιδιαίτερα με τις ορθοπαιδικές παθήσεις των χορευτών.