Ραντεβού

Αγαπητοί ασθενείς,

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ και του Ιατρικού Συλλόγου το ιατρείο λειτουργεί κανονικά, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου, εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του Κορονοΐου. Αντίστοιχα, ζητάμε από τους ασθενείς να ακολουθούν τις παρακάτω απλές οδηγίες για την ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτησή τους:

  • Είναι καλό να προσέρχεστε στο ιατρείο την ώρα του ραντεβού και όχι πολύ νωρίτερα

Για το ίδιο λόγο έχουμε εισάγει μια νέα υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας: Είναι η on-line εκτίμηση και αξιολόγηση στα πλαίσια προετοιμασίας της επίσκεψης στο ιατρείο. Η διαδικασία προϋποθέτει την αποστολή των εξετάσεων με ηλεκτρονικά μέσα ή courier και στη συνέχεια την επικοινωνία με τον γιατρό μέσω τηλεδιάσκεψης για την πρώτη εκτίμηση του ασθενούς πριν την εξέτασή του στο ιατρείο.

Κλείστε ραντεβού

1. Από το πεδίο “Τοποθεσία” επιλέξτε τον τόπο που επιθυμείτε να εξεταστείτε
2. Αν εξετάζεστε πρώτη φορά ή έχετε νέο πρόβλημα υγείας, επιλέξτε από το πεδίο Υπηρεσία “Πρώτη επίσκεψη”
3. Για να δείξετε εξετάσεις ή για προγραμματισμένη επανεξέταση, επιλέξτε από το πεδίο Υπηρεσία “Επανεξέταση”
4. Από το ημερολόγιο επιλέξτε τη διαθέσιμη μέρα και ώρα που επιθυμείτε κάνοντας κλικ πρώτα στην ημερομηνία και μετά στην διαθέσιμη ώρα (οι διαθέσιμες ώρες έχουν λευκό φόντο και κάνοντας κλικ σας κατευθύνει να περάσετε τα στοιχέια σας). Σε περίπτωση που το φόντο της ώρας είναι γκρι αυτό σημαίνει πως το ραντεβού ΔΕΝ είναι πλέον διαθέσιμο)
5. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο ασθενούς, κινητό τηλέφωνο, e-mail) καθώς και μία σύντομη περιγραφή του προβλήματος σας στο πεδίο “Description” και πατήστε “Submit”
6. Θα λάβετε ένα πρώτο e-mail στο οποίο θα επιβεβαιώνεται η καταχώρηση του αιτήματος σας για ραντεβού
7. Αργότερα θα λάβετε ένα δεύτερο e-mail στο οποίο θα επιβεβαιώνεται το ραντεβού σας . Παρακαλούμε να ελέγξετε το φάκελο ανεπιθύμητων (spam), καθώς το e-mail της επιβεβαίωσης μπορεί να βρίσκεται εκεί)

Για να προετοιμαστείτε καλύτερα για το ραντεβού σας, κάντε κλικ παρακάτω στο πεδίο “ΙΣΤΟΡΙΚΟ”

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 258100

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών η εξέταση γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού. Σεβόμαστε ιδιαίτερα τον χρόνο σας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στο να διατηρούμε στο ελάχιστο την παραμονή σας στην αίθουσα αναμονής. Για πληροφορίες σχετικά με το ιατρείο πατήστε ΕΔΩ.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Προετοιμαστείτε για το πρώτο ραντεβού σας:

  • Φτιάξτε στο μυαλό σας (ή σημειώστε) ένα μικρό «ημερολόγιο» του προβλήματος και πώς αυτό εξελίχθηκε.
  • Να έχετε μαζί σας ΟΛΕΣ τις εξετάσεις που σχετίζονται με το πρόβλημά σας.
  • Ο γιατρός θα σας ρωτήσει σχετικά με χρόνια ή παλαιότερα προβλήματα υγείας και τυχόν φάρμακα που λαμβάνετε.
  • Να γνωρίζετε το ΑΜΚΑ σας σε περίπτωση που χρειαστεί ηλεκτρονική συνταγογράφηση εξετάσεων ή θεραπειών.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

Όλοι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μπορούν να συνταγογραφούν εξετάσεις, φάρμακα και φυσικοθεραπείες στο ιατρείο μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων (απλές ακτινογραφίες, αξονική τομογραφία, μαγνητική τομογραφία, σπινθηρογράφημα κλπ), φαρμάκων και φυσικοθεραπειών να έχετε πάντα σημειωμένο το ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και να έχετε πάντα μαζί σας το βιβλιάριο ασθενείας σας.

ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στο πρώτο σας ραντεβού, φροντίστε να προσκομίσετε ΟΛΕΣ τις εξετάσεις που έχετε κάνει. Συχνά συμβαίνει εξετάσεις που μπορεί να μην τις θεωρείτε χρήσιμες, όπως για παράδειγμα μια παλαιότερη ακτινογραφία της πάσχουσας περιοχής, να βοηθούν τον ιατρό να αντλήσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη του προβλήματος του ποδιού σας.