Αγαπητοί ασθενείς,

Με χαρά σας ενημερώνουμε πως το ιατρείο ξεκίνησε να επαναλειτουργεί για την εξέταση παλιών και νέων ασθενών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου, εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του Κορονοΐου. Αντίστοιχα, ζητάμε από τους ασθενείς να ακολουθούν τις παρακάτω απλές οδηγίες για την ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτησή τους:

  • Κατά την επίσκεψη σας στο ιατρείο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας
  • Περιορίστε όσο το δυνατόν τον αριθμό των συνοδών
  • Είναι καλό να προσέρχεστε στο ιατρείο την ώρα του ραντεβού και όχι πολύ νωρίτερα

Για το ίδιο λόγο έχουμε εισάγει μια νέα υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας: Είναι η on-line εκτίμηση και αξιολόγηση στα πλαίσια προετοιμασίας της επίσκεψης στο ιατρείο. Η διαδικασία προϋποθέτει την αποστολή των εξετάσεων με ηλεκτρονικά μέσα ή courier και στη συνέχεια την επικοινωνία με τον γιατρό μέσω τηλεδιάσκεψης για την πρώτη εκτίμηση του ασθενούς πριν την εξέτασή του στο ιατρείο.

 

Κλείστε ραντεβού

1. Από το πεδίο “Τοποθεσία” επιλέξτε τον τόπο που επιθυμείτε να εξεταστείτε
2. Αν εξετάζεστε πρώτη φορά ή έχετε νέο πρόβλημα υγείας, επιλέξτε από το πεδίο Υπηρεσία “Πρώτη επίσκεψη”
3. Για να δείξετε εξετάσεις ή για προγραμματισμένη επανεξέταση, επιλέξτε από το πεδίο Υπηρεσία “Επανεξέταση”
4. Από το ημερολόγιο επιλέξτε τη διαθέσιμη μέρα και ώρα που επιθυμείτε κάνοντας κλικ πρώτα στην ημερομηνία και μετά στην ώρα (οι διαθέσιμες ώρες έχουν λευκό φόντο)
5. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο ασθενούς, κινητό τηλέφωνο, e-mail) καθώς και μία σύντομη περιγραφή του προβλήματος σας στο πεδίο “Description” και πατήστε “Submit”
6. Θα λάβετε ένα πρώτο e-mail στο οποίο θα επιβεβαιώνεται η καταχώρηση του αιτήματος σας για ραντεβού
7. Αργότερα θα λάβετε ένα δεύτερο e-mail στο οποίο θα επιβεβαιώνεται το ραντεβού σας . Παρακαλούμε να ελέγξετε το φάκελο ανεπιθύμητων (spam), καθώς το e-mail της επιβεβαίωσης μπορεί να βρίσκεται εκεί)

 

Για να προετοιμαστείτε καλύτερα για το ραντεβού σας, κάντε κλικ παρακάτω στο πεδίο “ΙΣΤΟΡΙΚΟ”

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 258100

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών η εξέταση γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού. Σεβόμαστε ιδιαίτερα τον χρόνο σας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στο να διατηρούμε στο ελάχιστο την παραμονή σας στην αίθουσα αναμονής. Για πληροφορίες σχετικά με το ιατρείο πατήστε ΕΔΩ.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ
ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ